Werkwijze

Over de werkwijze

Een minimalistische fotostudio-opstelling met een witte stoel, een rechthoekige tafel en twee grote softboxlampen op standaards aan weerszijden, die helder licht op de scène werpen. De werkwijze van de studio benadrukt effen witte muren en een donkere, reflecterende vloer voor optimale verlichting en helderheid.
Het zijn eigenlijk maar drie stappen

1 Voorbereiding en Planning

We beginnen met een gesprek waarin we jouw wensen en de kosten doornemen. Ik luister naar wat je precies wilt bereiken met de foto’s en welke doelen je voor ogen hebt. Op basis hiervan stel ik een plan van aanpak op en plannen we een datum voor de fotoshoot. Deze stap zorgt ervoor dat we alle details helder hebben en er geen verrassingen zijn.

2 De Fotoshoot

Tijdens de fotoshoot ben je nauw betrokken. We werken samen om de beste foto’s te vinden die jouw visie tot leven brengen. Jouw input is van onschatbare waarde en helpt me om foto’s te maken die precies passen bij wat je wilt bereiken. Door deze samenwerking ontstaan authentieke en krachtige beelden die jouw boodschap effectief overbrengen.

3 Bewerking en Levering

Na de fotoshoot bewerk ik de foto’s om ervoor te zorgen dat ze van de hoogste kwaliteit zijn. Dit kan een tot twee weken duren, afhankelijk van de werkdruk van dat moment. Ik zal de foto’s retoucheren om het beste uit elke foto te halen. De bewerkte foto’s worden in een digitale privéomgeving geüpload, zodat jij ze kunt bekijken en goedkeuren. Uiteindelijk lever ik de foto’s in hoge resolutie aan, klaar voor gebruik op posters, websites of andere media.

Als je meer wilt weten over mijn tarieven of voorbeelden van mijn werk wilt zien, neem dan contact met mij op. Samen zorgen we ervoor dat jouw foto’s niet alleen mooi zijn, maar ook helpen jouw doelen te bereiken.