Bedrijfsfotograaf Leiden

In een universiteitsstad als Leiden is er altijd behoefte aan een fotograaf die de wetenschap kan vertalen naar oogstrelende beelden. Rogier Chang, bedrijfsfotograaf, fotografeert in de omgeving van Leiden. Hij is hiervoor de aangewezen persoon. Met al zo’n 20 jaar ervaring in het vak, heeft hij zijn sporen in het vak ruimschoots verdiend.
Een DHL-bestelwagen staat geparkeerd buiten een logistieke vestiging van DHL. Een koerier in een grijs uniform met het DHL-logo draagt een pakketje weg van het busje. Het gebouw is modern en wit en het DHL-logo is prominent aanwezig. Op de achtergrond is er een grote windturbine en een gedeeltelijk bewolkte hemel.
Bedrijfsfotograaf Leiden brengt wetenschap in beeld

Esthetische meesterwerken

Een deel van het portfolio van Rogier Chang is gewijd aan het onderwerp ‘Wetenschap’. Deze beelden geven uitstekend weer hoe een vakman zich onderscheidt. Chang bestudeert zijn onderwerpen nauwgezet en heeft oog voor elk detail.

Hij fotografeert zijn onderwerpen het liefst in hun eigen omgeving. Rogier gaat tijdens zijn fotoreportages te werk als een 17e-eeuwse Hollandse meester. Met precisie zoekt hij naar de juiste lichtval en een perfect contrast van kleuren. Uiteraard gaat hij zijn foto’s pas daadwerkelijk schieten als de compositie helemaal in balans is. Pakkende foto’s maken waar de esthetiek vanaf druipt, dat is het doel van de bedrijfsfotograaf uit de omgeving van Leiden.

Hij werkte eerder voor: LUMC, Zorg Instituut, Amref Flying Doctors en verschillende startups.

EEN AFSPRAAK INPLANNEN?​


Wil je meer weten over Rogier Chang en de mogelijkheden om jouw bedrijf goed in beeld te krijgen? Plan dan een persoonlijke meeting, bel naar onderstaand telefoonnummer of stuur mailtje.
Rogier kijkt graag uit naar een ontmoeting.

Studio & Meeting

Westeinde 81, 2512 GV Den Haag

Mijn telefoonnummer

06 – 50 222 760

Mijn emailadres

studio@bedrijfsfotografie.nl

Een man met krullend haar en baard, gele oorbeschermers en een grijs t-shirt draagt, concentreert zich op het schuren van een groot stuk hout. In zijn thuiswerkplaats wordt hij omringd door vage gereedschappen en machines. Hij leunt aandachtig naar voren, volledig verdiept in zijn houtbewerkingsproject.

Tech- en medische bedrijfsfotografie in Leiden

Rogier Chang heeft een ruime ervaring als zakelijk fotograaf. Hij komt graag bij u op de werkvloer om zijn camera te richten op uw bedrijvigheid. Het soort bedrijven en organisaties waardoor hij wordt ingehuurd, is heel divers. Zo maakt hij onder meer ook fotoreportages op universiteiten en in ziekenhuizen. Waar hij ook komt, het doel is steeds hetzelfde: de essentie blootleggen. Ofwel, precies dat in beeld brengen waar uw organisatie voor staat. Met als doel het imago van uw organisatie te versterken. Rogier Chang fotografeert mensen en hun werk. Of het nu om de docent op school of universiteit gaat, de medewerker in het laboratorium of de technisch of medisch onderzoeker in actie, ze worden vereeuwigd in prachtige afbeeldingen die het verschil maken.

Als je bedrijfsfoto’s wil laten maken in Leiden, dan ben je bij Rogier aan het juiste adres. De foto’s s kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het presenteren van het bedrijf op websites en sociale media, in brochures en andere marketingmaterialen, of voor personeelsdoeleinden.

In Leiden zijn er verschillende fotografen die gespecialiseerd zijn in bedrijfsfotografie en die diensten aanbieden aan bedrijven in de regio. Als je op zoek bent naar een bedrijfsfotograaf in Leiden die exact weet hoe hij jouw bedrijf het beste in beeld kan brengen? Schakel dan Rogier in. Met al zo’n 20 jaar ervaring in het vak, heeft hij zijn sporen in het vak ruimschoots verdiend.

Rogier Chang
Een man van middelbare leeftijd met kort grijs haar en een bril, gekleed in een groen overhemd met knoopsluiting en een beige broek, knielt buiten op één knie. Hij glimlacht en houdt een DSLR-camera met een grote lens vast, waarmee hij de essentie van bedrijfsfotografie vastlegt. De achtergrond is wazig, met hints van groene bomen en gebouwen.
Veel gestelde vragen

De kosten voor het inschakelen van een bedrijfsfotograaf kan onder fotografen in Leiden verschillen. Bekijk de prijspagina, of neem contact op met Rogier om een offerte te krijgen.

  • Rogier Chang vertelt het verhaal van jouw organisatie in prachtige beelden
  • Hij is een vakman en is al 20 jaar actief als bedrijfsfotograaf
  • Hij fotografeert regelmatig tech- en medische onderwerpen
Wat onze klanten vinden
Getuigenissen

De juiste oplossing voor elk bedrijf

Bent u op zoek naar een professionele, tech- en medische bedrijfsfotograaf Leiden? Neem vandaag nog contact op via de website of bel naar 06 50222760. Een afspraak is dan zo gemaakt. Dit kan niet alleen in Leiden. Rogier Chang fotografeert ook bedrijven in Den HaagGouda en een hoop andere steden.