Bedrijfsfotografie Gouda

Bent u op zoek naar een professionele bedrijfsfotograaf in Gouda? Dan is Rogier Chang de aangewezen persoon. Met zijn ruime ervaring in de zakelijke fotografie brengt hij uw bedrijf op een prachtige en unieke wijze voor het voetlicht.
Close-up van handen, versierd met ringen, die voorzichtig een groene RAM-chip in het moederbord van een laptop installeren. De gedeeltelijk gedemonteerde laptop onthult verschillende interne componenten en circuits. Dit nauwgezette proces toont de precisie van een bedrijfsfotograaf die elk ingewikkeld detail vastlegt.
GOEDE VOORBEREIDING IS ERG BELANGRIJK BIJ EEN FOTOSHOOT​

Het verhaal van uw bedrijf

Rogier Chang is een fotograaf die zich helemaal verdiept in zijn onderwerp. Om het verhaal te vertellen van uw bedrijf is hij nieuwsgierig naar uw drijfveren, waar uw bedrijf voor staat. Hij wil weten wat of wie er voor zijn camera komt. Alleen dan kun je foto’s maken die de essentie van een bedrijf of persoon weergeven. Zo krijg je foto’s die het imago van uw bedrijf versterken.

Dankzij mijn jarenlange ervaring weet ik hoe je het verhaal van het bedrijf het beste kunt verbeelden, zodat klanten dit nooit meer vergeten.”

EEN AFSPRAAK INPLANNEN?​


Wil je meer weten over Rogier Chang en de mogelijkheden om jouw bedrijf goed in beeld te krijgen? Plan dan een persoonlijke meeting, bel naar onderstaand telefoonnummer of stuur mailtje.
Rogier kijkt graag uit naar een ontmoeting.

Studio & Meeting

Westeinde 81, 2512 GV Den Haag

Mijn telefoonnummer

06 – 50 222 760

Mijn emailadres

studio@bedrijfsfotografie.nl

Een man met krullend haar en baard, gele oorbeschermers en een grijs t-shirt draagt, concentreert zich op het schuren van een groot stuk hout. In zijn thuiswerkplaats wordt hij omringd door vage gereedschappen en machines. Hij leunt aandachtig naar voren, volledig verdiept in zijn houtbewerkingsproject.

Bedrijfsfotografie begint met goede voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk, zo weet Rogier Chang, bedrijfsfotograaf Gouda, uit ervaring. Veel bedrijven hebben nog nooit eerder met een fotograaf samengewerkt en vinden het vaak lastig om precies duidelijk te maken wat hun wensen zijn. Blind vertrouwen op het vakmanschap van de fotograaf, is niet voldoende. Uiteraard gaat dit wel op voor de technische en artistieke kant van een fotoreportage. Rogier Chang weet als geen ander om te gaan met de compositie, kleur en belichting en hoe je iets in scene zet. Waar uw bedrijf voor staat, wie uw klanten zijn en hoe u zich wil presenteren, dat weet hij natuurlijk niet. Daarom is het belangrijk om dit van tevoren goed te bespreken.

Rogier Chang
Een man van middelbare leeftijd met kort grijs haar en een bril, gekleed in een groen overhemd met knoopsluiting en een beige broek, knielt buiten op één knie. Hij glimlacht en houdt een DSLR-camera met een grote lens vast, waarmee hij de essentie van bedrijfsfotografie vastlegt. De achtergrond is wazig, met hints van groene bomen en gebouwen.
Veel gestelde vragen

De kosten voor het inschakelen van een bedrijfsfotograaf kan onder fotografen in Gouda verschillen. Bekijk de prijspagina, of neem contact op met Rogier om een offerte te krijgen.

  • De afbeeldingen van Rogier Chang versterken het imago van uw bedrijf
  • Rogier is een vakman met 20 jaar ervaring in de bedrijfsfotografie
  • Hij gaat altijd op en top voorbereid en zeer professioneel te werk
Wat onze klanten vinden
Getuigenissen

Bedrijven in beeld: van kleine startups tot grote ondernemingen

Rogier Chang, bedrijfsfotograaf uit de omgeving van Gouda, komt al zo’n 20 jaar over de vloer bij allerlei soorten ondernemers. Horeca, MKB, ambachtelijke of industriële bedrijven, het maakt hem niet uit. Of het nou in Gouda, Zoetermeer, Rotterdam of Leiden is. Altijd is het doel hetzelfde: uw bedrijf optimaal voor het voetlicht brengen. Foto’s van topkwaliteit voor uw brochure, reclamefolder, webpagina’s of sociale media.

Op zoek naar een ervaren bedrijfsfotograaf Gouda? Neem vandaag nog contact op via de website of bel naar 06 50222760.